Reserveer nu: 0475 49 12 66

Restaurant

Warme sfeer. Gastvrijheid.

Gelegen op een markante plek aan de voet van de kerk is Restaurant de Beukelaer al generaties lang een gastvrij trefpunt waar levensgenieters het goede des levens te ervaren.

Het café is intiem en smaakvol aangekleed en vormt een harmonieus geheel met de serre en het terras. Een heerlijk kopje koffie met vlaai, een (zaken) lunch, kleine Limburgse streekgerechten… laat u verrassen door onze kleine kaart.

De gerechten op de kaart van ons restaurant gaan steeds met de seizoenen mee, zodat er op culinair gebied telkens weer nieuwe creaties te verwachten zijn. Seizoensverse producten spelen een belangrijke rol. De Patron is zelf de chef… en dat proef je! Tijdens de zomermaanden serveren wij bij passend weer op het terras.

In een sfeer van warmte en gastvrijheid biedt De Beukelaer volop gelegenheid voor feestelijke en (informele) zakelijke ontmoetingen. Een heerlijk diner, bruiloft, receptie, jubileum of een bedrijfsfeest, een warm/koud buffet of een authentieke Limburgse koffietafel.. het kan allemaal! Nadat uw persoonlijke wensen met ons zijn doorgesproken wordt alles tot in de finesse verzorgd.

Reserveren

Reserveer telefonisch via:

0475 49 12 66
Restaurant de Beukelaer
Restaurant de Beukelaer
Restaurant de Beukelaer
Restaurant de Beukelaer
Restaurant de Beukelaer
Restaurant de Beukelaer